Een overheerlijke massage in Geleen

Op zoek naar een heerlijke massage in Geleen en omgeving? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij doen aan verschillende soorten massage. Wat dat betreft gaat u echt aan uw trekken komen. Wij proberen een ieder tegemoet te komen. Ook hebben wij bekwaam en ervaren personeel die er voor kunnen zorgen dat u op alle manieren heerlijk aan uw trekken komt. De massage in Geleen staat ook open voor mensen die in de regio zitten. Bent U zwanger en heeft u behoefte aan een heerlijke massage? Nou dan bent u bij ons terecht. Bent u een sporter en behoefte aan een sportmassage? Wij in Geleen voorzien er ook in.

Wat voor soorten massages bieden wij aan?

Wij hebben of bieden zwangerschap massage aan , sport massage , ontspannings massage , duo massage, lypossage en partner massage. Wij bieden ook kado bonnen aan . Op die manier kunt u niet alleen uw geliefde mee verrassen, maar het zou ook als ideale kado kunnen fungeren. Wij werken uitsluiten volgens afspraken. En zijn vaak vol geboekt, tenzij u een afspraak vooraf maakt voor een heerlijke massage bij ons in Geleen. Ons personeel is goed opgeleid om uw bij te staan en ook de juiste massage te geven.

Contact met ons?

Dat kan op verschillende manieren gebeuren . Om te beginnen neem gerust een kijkje op onze website. Maar het zou ook kunnen dat er over onze heerlijke massages verteld is . En u interesse gekregen heeft. Maak dan gerust contact . Wij hebben ook een introductie prijs voor nieuwe klanten. Elke massage in Geleen heeft of valt in een andere prijs klasse, maar tijdens de introductie krijgt u dat alles te horen. Meer informatie over onze massages kunt u op de website vinden. Boek gauw een massage die bij u past!